back

SERVICII POST-VÂNZARE

Firma La Meccanica acordă o mare importanță serviciilor pentru clienți: specialiștii noștri competenți și inginerii noștri calificați sunt la dispoziția dumneavoastră pentru a satisface cerințele dvs. cu soluții personalizate. Serviciul pentru clienți și profesionalismul constituie baza pentru extinderea ofertei de piese de schimb și consumabile pentru producătorii de peleti (granule).

Datele de contact pentru service

FABRICAREA ȘI REPARAREA MATRIȚELOR ȘI A ROLELOR

Pentru clienții noștri, care au instalat prese sau mașini oferite de La Meccanica sau procurate de la firmele concurente.

Serviciile noastre au fost dintotdeauna apreciate datorită experienței și know-how-ului referitoare la caracteristicile pe care le prezintă materialul brut în procesul de fabricare a peletilor.

Datele de contact pentru service

PIESE DE SCHIMB

Piesele noastre de schimb sunt fabricate cu cea mai mare precizie. Un depozit complet aprovizionat vă oferă o disponibilitate rapidă pentru a asigura stabilitatea producției dvs. La cerere, putem încheia contracte individuale pentru furnizarea de piese de schimb pe baza prognozelor de achiziții.

Datele de contact pentru service

LUCRĂRI DE ÎNTREȚINERE LA FAȚA LOCULUI

La Meccanica are un personal de service calificat, care acționează rapid și eficient pentru a efectua lucrări de întreținere la sediul firmei dvs. și verificări la fața locului.

Datele de contact pentru service

ȘCOLARIZAREA LA SEDIUL CLIENTULUI

Serviciul nostru vă stă la dispoziție cu sprijin și indicații pentru a rezolva problemele la fața locului, a vă furniza informații importante și date utile cu privire la optimizarea tehnică, consumul de energie și performanțele matrițelor.

Datele de contact pentru service

ZILELE PORȚILOR DESCHISE LA FIRMA LA MECCANICA

Noi organizăm „stagii de școlarizare în zilele porților deschise” în locațiile noastre și la Cittadella (în nordul Italiei) Așteptăm cu bucurie vizita dumneavoastră!

Datele de contact pentru service